Parfum de cannabisVerzending & Retourneren !

Verzendkosten:


Wij rekenen voor u geen verzendkosten voor uw bestelling binnen Nederland ongeacht het aantal artikelen die u besteld.

Buiten Nederland wel binnen Europese Unie, rekenen wij 5,50 extra .

Verzendtarieven naar andere landen buiten de Europese Unie op aanvraag.

Alle producten worden met verzekerde pakketpost bij u bezorgd.

Retourneren:


Parfum de cannabis is een top product , en is uitsluitend via deze webwinkel te verkrijgen, mocht u
dit product elders aangeboden krijgen, neem eerst met ons kontact op .

Indien een product gebreken vertoont dient u dit zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Dit kan gedurende een periode van maximaal 8 dagen. Uw factuur dient hiervoor als garantiebewijs. Bij klachten naar aanleiding van een gebrekig product bieden wij u hiervoor de volgende mogelijkheden: U kunt het product omruilen, wij brengen u hiervoor dan geen extra verzendkosten in rekening of u kunt kiezen voor restitutie van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten.Zicht termijn:


In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 7 werkdagen De koper heeft het recht om binnen 7 dagen na ontvangst van het product,zonder opgave van redenen, de overeenkomst met ons te ontbinden. Producten die geopend , gebruikt, of beschadigd zijn door de klant zijn hiervan uitgesloten.

Indien u van dit recht gebruik wenst te maken ,dient u dit per email aan ons te melden. U dient na melding hiervan het product onmiddellijk retour te sturen Zie retouradres op de verpakking (afzender)

De klant draagt zelf de kosten en het risico voor de retourzending. De retourzending dient binnen 8 werkdagen na ontvangstdatum retour worden gezonden Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.

Na ontvangst van de retourzending zullen wij het aankoopbedrag exclusief verzendkosten aan u retourneren. Mocht bij ontvangst van een retourzending blijken dat het product geopend, gebruikt of beschadigd is , dan behouden wij ons het recht voor om een mindering toe te passen op het te restitueren bedrag.